ინგრედიენტები : მუსისთვის :300 მწარე შოკოლადი (თუ გნებავთ რძიანი) 3 ჩ/კ ხსნადი ყავა, ერთი მწიკვი მარილი, 3 კვერცხის გული, 1 ჭ. ცხიმიანი ნაღები, 2 ს/კ ყავის ლიქიორი.
ბიკვიტისთვის : ტირამისუს ბისკვიტები, მაგარი ყავა, 1 ჩ/კ. შაქარი ყავის ლიქიორი.
მომზადება: შოკოლადი, ყავა, მარილი და ნახევარი ჭიქა წყალი მოვხარშოთ წყლის აბაზანებზე. გადმოდგით ცეცხლიდან ,დაამატეთ კვერცხის გული თითო-თითოდ და ათქვიეთ. გააციეთ ოთახის ტემპერათურაზე. დაამატეთ ლიქიორი.შემდეგ ცხიმიანი ნაღები და შოკოლადის მუსი მზადაა.
პეჩენიები ამოავლეთ ლიქიორიან ყავაში და დალაგეთ ფორმაზე . შემდეგ მოასხით შოკოლადის მუსი.
შედგით მაცივარში კარგი იქნება თუ დატოოვებთ მთელი ღამით.