ტორტი-მუსი გამოცხობის გარეშე

ინგრედიენტები :  მუსისთვის :300 მწარე შოკოლადი (თუ გნებავთ რძიანი) 3 ჩ/კ ხსნადი ყავა, ერთი მწიკვი მარილი, 3 კვერცხის გული, 1 ჭ. ცხიმიანი ნაღები, 2 ს/კ ყავის ლიქიორი.

ბიკვიტისთვის : ტირამისუს ბისკვიტები, მაგარი ყავა, 1 ჩ/კ. შაქარი ყავის ლიქიორი.

მომზადება: შოკოლადი, ყავა, მარილი და ნახევარი ჭიქა წყალი მოვხარშოთ წყლის აბაზანებზე. გადმოდგით ცეცხლიდან   ,დაამატეთ კვერცხის გული თითო-თითოდ და ათქვიეთ. გააციეთ ოთახის ტემპერათურაზე. დაამატეთ ლიქიორი.შემდეგ ცხიმიანი  ნაღები და  შოკოლადის მუსი მზადაა.

პეჩენიები ამოავლეთ ლიქიორიან ყავაში და დალაგეთ ფორმაზე . შემდეგ მოასხით შოკოლადის მუსი. 

შედგით მაცივარში კარგი იქნება თუ დატოოვებთ მთელი ღამით.

დატოვე კომენტარი